BOEK NU EEN TESTRIT

BIJ U THUIS !

UITLEG PROEFRIT

BOEK HIERONDER UW GRATIS TESTRIT

Proefrit aanvraag formulier

Hoe werkt de proefrit?

 De proefrit wordt uitgevoerd door één van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van elektrische scooters en geven je graag persoonlijke antwoorden op al jouw vragen. Bijvoorbeeld: Welke accu je het beste kunt kiezen en of vragen met betrekking styling, kleuren, verzekering etc. 

*Indien u overgaat tot aankoop.

U kunt bij ons kiezen voor een 50/50 deal. Betaal nu 50% en de andere helft wanneer wij de Ecruiser scooter bij u  thuisbezorgen. 

Waar ontmoeten we elkaar?

Het hele jaar door zijn er verschillende ontmoetingspunten waar we testritten maken. In de zomer periode staan wij geregeld op jaarmarkten en braderieën. Houd ons dus goed in de gaten! Als alternatief kun je nu ook de producten van Ecruiser Twente op jouw thuislocatie uitproberen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je de Ecruiser scooter in jouw thuisomgeving geprobeerd hebt, je niet meer zonder wilt!

Escooter
Twente

©Copyright

Wij hanteren 2 jaar fabrieksgarantie op onze scooters. 

*Voor onderhoud van uw scooter kunt u ook bij uw plaatselijke tweewielerspeciaalzaak terecht. Onderdelen zijn tevens los te bestellen.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.